Blog

There mukana Porin Suomi Areenassa (only in Finnish)

Pori Jazzien yhteydessä järjestettävästä Suomi Areenasta on kehittynyt keskeinen osa suomalaista yhteiskunnallista keskustelua. Therellä oli ilo osallistua tämänvuotisen Areenan 16.7.2019 tapahtumaan ”Pelle Pelottomat pelastavat maailman”. Energy Vaasan isännöimän paneelikeskustelun otsikko viittasi ilmastokeskusteluun, johon osallistujat toivat kaupallisesti valmiita ja kansainvälisiksi skaalautuvia ratkaisujaan.

Theren puolesta panelistina oli yhtiön toimitusjohtaja Tapio Saarenpää. Muut osallistujat olivat pääosin niin ikään eri vaiheiden energia-alan startupeja. Kuulijoille jo ennestään tutuin oli yrittäjä Peter Vesterbacka, joka tuttuun tapaansa haastoi kuulijat ennakkoluulottomilla ajatuksillaan.

There esitteli tilaisuudessa kotien energiahallintaratkaisujaan, joilla ilmastohaasteeseen voidaan tässä ja nyt vastata kahdella tavalla: (1) Yksittäinen kodinomistaja voi järjestelmän avulla merkittävästi vähentää energiankäyttöään ja (2) Theren pilvipalveluun liitettyjen kymmenien tuhansien kotien lämmityskuormat voidaan koota kulutusjoustoksi ja siten auttaa koko Suomen tasolla energian hetkellisen kysyntävaihtelun ja -piikkien hallintaa .

Tilaisuuden aikana osallistujat saivat leikkiemieliseksi tehtäväksi laatia keskustelun aikana itselleen merkityksellisiä ilmastoaiheisia tägejä. Oheisessa kuvassa Saarenpää esittelee omat ajatuksensa: #tee osuutesi #energiatietoisuus #kulutusjousto

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
Copy link
Powered by Social Snap