Blog

Theren kotisivut uusittu, verkkokauppa avataan lähiviikkoina (only in Finnish)

Sivut tarjoavat aiempaa runsaammin sisältöä. Esillä ovat muun muassa Theren järjestelmän hyödyt kodinomistajalle, jälleenmyyjälle ja ilmastolle. Sivuille on lisätty myös tarkat tuotekuvaukset ja vastaukset kymmeniin asiakkaiden kysymyksiin. Theren tarkoitus on palvella sivujen avulla yhä paremmin sekä yhtiön jälleenmyyjiä että loppuasiakkaita.

Samalla myös järjestelmän ostaminen on tehty vaivattomaksi. Jatkossa tuotteita myydään koteihin ja toimistoihin jälleenmyyjien lisäksi suoraan Theren verkkokaupasta. Sen toiminnallisuudet ovat jo käytössä lukuun ottamatta sitovaa sopimusta ja maksuliikennettä. Käyttöönotto tehdään kahdessa vaiheessa asiakkaiden ja kumppaneiden palautteen keräämiseksi ennen lopullista julkistamista.

Tuotteiden lisäksi niiden asentaminen on paketoitu palvelupaketteihin, riippuen asennusmatkasta ja järjestelmän laajuudesta. Sähkölämmittäjän kokonaispakettia myydään verkkokaupassa asennettuna nyt halvimmillaan hintaan 499 € plus palvelu 9,90 €/kk. Hinta on markkinoiden halvin ja järjestelmän takaisinmaksuaika asiakkaalle vain parisen vuotta.

Ennakkotilauksen voi tehdä verkkokaupasta jo nyt, toimitukset asiakkaille käynnistyvät verkkokaupan avaamisen jälkeen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
Copy link
Powered by Social Snap